Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ΠΥΛΩΝΕΣ!
 
 
 
 

Επιγραφές Πυλώνες

 
Οι επιγραφές πυλώνες ενισχύουν την προβολή καταστημάτων με περιορισμένη ορατότητα, καθώς με τον όγκο τους και την ποιότητά τους τραβούν σαν μαγνήτης τους περαστικούς και υποψήφιους πελάτες.

Τα σχήματα και σχέδια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός πυλώνα είναι πολλά.

Συνήθως είναι μεταλλικές κατασκευές αυτόφωτες ή ετερόφωτες με δυνατότητα συνδυασμού πολλών υλικών και εφαρμογών, όπως: προφίλ αλουμινίου plexiglass, panflex, πολυκαρμπονικό, κ.α.

Για την εφαρμογή του λογοτύπου, χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα βινύλια, αντανακλαστικά υλικά, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα από plexiglass ή ακόμη και μεταλλικά ανάγλυφα γράμματα φωτεινά ή μη φωτεινά.

Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας Led και ανάλογα με τον τύπο της φωτεινής επιγραφής, αλλά και από led module τα οποία τείνουν να κυριαρχήσουν ως πηγή φωτισμού διότι είναι οικονομικά στην κατανάλωση φωτισμού. Εσωτερικά η κατασκευή τους, είναι συνήθως από κοιλοδοκούς. Η στήριξή τους γίνεται ή με απευθείας πάκτωση στο έδαφος για μικρό πυλώνα ή πάκτωση αγκυρίου στο έδαφος για μεγάλο πυλώνα με φλάντζα στη βάση του και μπουλόνια.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κατάστημά σας.

 
 
 
 
 
 
Επιγραφές Κένταυρος
 
Πέτρου Ράλλη 222
184 54 Νίκαια - Πειραιάς
 
Τηλέφωνο: +302104950850
 
Φαξ: +302104977322